Magister is een integraal platform voor persoonlijke talentontwikkeling.

Elke leerling verdient een leerweg die precies aansluit bij de eigen behoeften en talenten. Wat heeft u nodig om al die verschillende leerlingen goed uit te rusten voor hun toekomst? En wat is de rol van Sanoma Learning daarbij? Leidraad voor ons is altijd de onderwijsvisie van uw school. Zo is ook de opzet van Magister. Het vertrouwde platform dat zich richt naar uw wensen en van daaruit al uw leer- en werkprocessen faciliteert.

Wij de ondersteuning, ú de regie

Wij focussen op langdurige samenwerking en bewegen alert mee met de steeds veranderende onderwijswereld. Op die manier zorgt Magister ervoor dat alles wat technologisch mogelijk is wordt ingezet om uw didactische en pedagogische doelen te realiseren. Een belofte die Sanoma Learning waarmaakt dankzij procesmatige en educatieve expertise. Wij bieden de ondersteuning, uw school houdt de regie. Dat is de kracht van Magister.

Kansrijke innovaties in een weerbarstige werkelijkheid

Door het aanhoudend lerarentekort loopt de werkdruk op. Groeiende kansenongelijkheid blijkt niet eenvoudig in te lopen. We zien gebrek aan motivatie bij leerlingen terug in hun schoolresultaten. Explosieve groei van digitale leermiddelen opent nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling van zelfredzaamheid en ontplooiing van talenten. Dat is een verrijking, maar stelt ook weer extra hoge eisen aan de didactiek en de ICT-organisatie. Kortom, we hebben te maken met een weerbarstige werkelijkheid, waarin een complex van sociale, educatieve en technologische trends om wendbaarheid vraagt. Hoe houdt u overzicht? Hoe profiteert u van veelbelovende innovaties? Hoe biedt u elk kind maatwerk? En welke rol kan Magister daarbij spelen?

Eén overkoepelend platform voor de hele school

Opgezet vanuit één integraal interface leent Magister zich voor de meest uiteenlopende taken in onderlinge samenhang. Zo zorgt onderwijsondersteunend personeel voor administratie en beheer om het platform af te stemmen op gepersonaliseerd onderwijs. Terwijl schoolleiding en schoolbestuur op basis van gedetailleerde managementinformatie zicht hebben op zaken als bekostiging, budgettering, leerrendement, concurrentiepositie en innovatiestrategie. Docenten gebruiken Magister om lesmateriaal voor te bereiden en de voortgang van hun leerlingen te monitoren. Leerlingen zelf ten slotte hebben altijd toegang tot hun lesrooster, huiswerk, cijfers, planningstool en digitale leermiddelen.

Modulair pakket voor optimale keuzevrijheid

Het nieuwe Magister Suite licentiemodel bestaat uit een basispakket , dat naar wens uitbreidbaar is met een serie modules op het gebied van onderwijsuitvoering, onderwijsvoorbereiding, onderwijsevaluatie, leerlingbegeleiding en zorgbegeleiding. Zo kunt u zelf uw platform inrichten met precies die functionaliteit die uw school nodig heeft. Welke modules u ook kiest, Magister staat garant voor een integrale, intuïtieve gebruikerservaring. Nu en in de toekomst. Want we blijven natuurlijk vernieuwen, samen met u. Vanuit affiniteit met het Nederlandse onderwijs en gesteund door de slagkracht van onze internationale organisatie.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken