Goed voorbereid op weg naar de examenuitslagdag.

Placeholder

Tijdens de dag waarop de examenuitslagen bekend worden gemaakt, moet alles vlekkeloos verlopen. Iedereen die betrokken is bij de examenverwerking in Magister, moet precies weten wat er moet gebeuren. Daarom organiseert Magister op 2 en 3 juni 2022 trainingen voor de applicatiebeheerder, examensecretaris en leden van de administratie. De training vindt zowel online als offline plaats.

Onder begeleiding doet u tijdens dit dagdeel zelf de examenverwerking voor vmbo/havo/vwo in de testomgeving van Magister van uw school, zodat u met vertrouwen deze spannende dag tegemoet gaat. U doorloopt alle stappen via examenassistent/uitslagdag die ook op de dag van de examenuitslag moeten worden genomen om tot een correcte uitslag te komen. Doordat u het hele proces een keer doorloopt, ziet u tijdig of uw inrichting in orde is. U kunt eventuele fouten herstellen en uw vragen stellen aan de trainer.

Aan bod komen onder meer:

  • CvE-gegevens
  • Cijfers CE1
  • Examencijfers
  • Slaag/zakregeling
  • Officiële lijsten

Aan het einde van de training weet u precies welke stappen u moet nemen in Magister in de voorbereiding naar uitslagdag en op de dag van de examenuitslag zelf.

Inschrijven fysieke trainingen

Inschrijven online trainingen

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken