Over ons.

Magister biedt álles wat u nodig heeft om elke leerling goed uit te rusten voor de toekomst. Op één integraal platform dat al uw leer- en werkprocessen ondersteunt.

Placeholder

Magister faciliteert al uw leer- en werkprocessen. Opgezet vanuit één integrale interface leent Magister zich voor de meest uiteenlopende taken in onderlinge samenhang. Zo zorgt onderwijsondersteunend personeel voor administratie en beheer om het platform af te stemmen op gepersonaliseerd onderwijs. Terwijl schoolleiding en schoolbestuur op basis van gedetailleerde managementinformatie zicht hebben op zaken als bekostiging, budgettering, leerrendement, concurrentiepositie en innovatiestrategie. Docenten gebruiken Magister om lesmateriaal voor te bereiden en de voortgang van hun leerlingen te monitoren. Leerlingen zelf ten slotte hebben altijd toegang tot hun lesrooster, huiswerk, cijfers, planningstool en digitale leermiddelen. Dát is de dynamische kracht van Magister.

Iedere dag weer zetten wij samen de onderwijswereld AAN

Hoe staan wij in de wereld? Wat willen we voor het onderwijs, voor docenten, voor leerlingen en hun ouders en verzorgers betekenen? Wat is de gedachte – de filosofie – achter onze onderneming? AAN is het sleutelwoord. Iedere dag weer zetten wij samen de onderwijswereld AAN. Dat doen wij met innovatieve oplossingen, met nieuwe flexibele manieren om informatie te verwerken en met enthousiaste medewerkers. Zo kunnen docenten al hun energie blijven geven om leerlingen maximaal AAN te zetten. Zodat zij zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Want Iddink Group gelooft dat ‘jezelf ontwikkelen’ je een gelukkiger mens maakt.

Onderdeel van Iddink Group

Iddink Group is marktleider in educatieve dienstverlening in Nederland. En daarmee innovatiepartner voor scholen, docenten en leerlingen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. De merken Iddink en Magister bieden digitale leeromgevingen, apps en geavanceerde les- en leer(middelen) oplossingen. Zodat elke dag meer dan 2 miljoen gebruikers zichzelf kunnen ontwikkelen op de manier die bij hen past. Daar zet de Iddink Group zich actief voor in, al sinds 1922. Onder de Iddink Group vallen ook de activiteiten van The Implementation Group, de Business Intelligence specialist voor het onderwijs. Daarnaast is Iddink actief in de Belgische en Spaanse markt met haar leermiddelenpropositie. In totaal telt het bedrijf meer dan 350 medewerkers. Sinds 2019 is Iddink Group onderdeel van Sanoma Learning.

Foto begeleid bij het citaat
Fijne collega’s, één grote familie met een goede onderlinge samenwerking. Ik verveel me geen moment!.

Christina, developmentmanager