Waarom op ‘uitslagdag’ ook bij Magister ieder jaar de vlag uit kan

Voor leerlingen, ouders en scholen is het spannend en onvergetelijk: het moment waarop leerlingen horen of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Maar ook voor Magister is het dé dag van het jaar. Negen maanden lang werken de specialisten van Magister aan een probleemloze uitslagdag. Als dat dan weer lukt, kan de vlag uit.


Belangrijke informatie!

M.b.t. de cyberaanval op Iddink Learning Materials: Magister is niet geraakt. Lees op Magister Service Kennisbank belangrijke informatie.


Eenvoud voor leerling, vrijheid voor leraar

Het Almere College is een ontmoetingsplek waar alle leerlingen hun eigenheid mogen tonen. Leerlingen werken er op hun eigen tempo en manier. De school wilde naar één elektronische leeromgeving (ELO) die deze visie van de school en haar leerlingen ondersteunt. Vanuit de behoefte aan een doorlopende leerlijn, vergeleek het Almere College meerdere ELO’s. Magister.learn bleek de weloverwogen keuze.


Samenwerken aan vakinhoud en -sjablonen

In het schooljaar 2022-2023 nam Zone.college Almelo deel aan de pilot voor Magister.learn. De school was erg benieuwd naar Magister.learn. Kunnen docenten hier goed in samenwerken? En is de synchronisatie met Magister sterk? Inmiddels heeft Zone.college het antwoord op deze vragen. Spoiler: de school werkt sinds de zomer van 2023 in Magister.learn.


Elke leerling les op eigen niveau

Het Strabrecht College koos een paar jaar geleden bewust voor onderwijs dat leerlingen meer eigenaarschap biedt. Om dit doel te bereiken, had de school een systeem nodig dat differentiatie ondersteunt. Vanaf het schooljaar 2023-2024 werkt het Strabrecht College daarom met Magister.learn.


Flexibel en overzichtelijk zelf lessen maken

Sinds het schooljaar 2023-2024 zet het Grafisch Lyceum Rotterdam Magister.learn in. Sander Kap, Docent MVI, vertelt graag over zijn ervaring met Magister.learn en de geïntegreerde opdrachtenmodule.


HR-informatie, toetsresultaten en aanmeldregistratie eenvoudiger in Magister

Resultaatgegevens terugschrijven, HR-systemen koppelen en koppelen met een aanmeldplatform wordt eenvoudiger dan ooit. Met de nieuwe module Magister Join verbindt u dit soort systemen snel, veilig en gecontroleerd met uw Magister-omgeving. Chris Bele legt uit wat Magister Join is en hoe u kunt profiteren van dit gloednieuwe koppelvlak.


Nieuwe mogelijkheden in Magister Web OOP

Magister Desktop wordt geleidelijk vervangen door Magister Web OOP. Maak kennis met een aantal splinternieuwe mogelijkheden die vanaf versie 6.3.24 beschikbaar zijn.


Sneller en eenvoudiger werken op ieder scherm: het nieuwe roosterkoppelingbeheerscherm nu in uw broekzak

Het roosterkoppelingbeheerscherm is live! Ronald de Witte, Software Engineer bij Magister, vertelt er meer over.


Altijd toegang tot actuele leermiddelen: Magister maakt het mogelijk

Tijdens Magister Live 2022 in Eindhoven en Maarssen presenteerde Magister haar nieuwste innovaties en toekomstvisie.