Partners.

Magister Partnerprogramma

Onderwijs verbeter
je samen

Met het Magister Partnerprogramma bieden wij meer gemak bij het ontsluiten en koppelen van educatieve applicaties. Maak kennis met onze koppelmogelijkheden en kom in contact. Veilig, professioneel en onafhankelijk.

“Samen creëren wij gebruiksvriendelijke en veilige koppelingen voor het onderwijs”


Magister biedt aanbieders van digitale applicaties en leermiddelen de mogelijkheid om met Magister te koppelen op een zorgvuldige en verantwoorde wijze.

Onze standaard koppelingen bieden ruimte om data uitwisseling met uw applicatie te realiseren. Uiteraard veilig en conform de geldende privacyrichtlijnen.

Onze koppelmogelijkheden op een rij

UWLR Smalle set

Uw educatieve applicatie en/of leermiddel wordt middels de UWLR-L koppeling gekoppeld met Magister. De API wisselt leerlinggegevens, klasinformatie en vakinformatie uit.
De gegevensset die uitgewisseld wordt kunt u hier raadplegen.

SCIM

Bent u een IAM leverancier en wilt u het ECK iD ontvangen? Maak dan gebruik van onze SCIM Edustandaard voor de voorziening van het ECK iD.

UWLR-FDE

Bent u een distributeur van leermiddelen en heeft u behoefte aan een koppeling met Magister ten behoeve van de fijndistributie? Dan doet de UWLR-FDE koppeling zijn werk. De gegevensset die uitgewisseld wordt kunt u hier raadplegen.

SOAP Medius Webservice

De medius webservice is een standaard functionaliteit in Magister basis. Deze koppeling valt buiten het partnerprogramma. Hiervoor kunt u zich direct wenden tot de school. Documentatie over deze functionaliteit kunt u opvragen via de serviceomgeving: Webservices : Magister Service

Strategische samenwerking

Magister heeft strategische samenwerkingen met meerdere partners. Heeft uw bedrijf ook een gave nieuwe oplossing ontwikkeld waarmee het onderwijs echt geholpen is? Kom dan koffie met ons drinken om de mogelijkheden te verkennen.

Checklist voor partners

Het is vanuit AVG en privacy belangrijk dat onderstaande punten in acht worden genomen om een verdere samenwerking tot stand te laten komen.

Alle punten op een rij:

  • Privacyconvenant 3.0 → Uw bedrijf staat geregistreerd bij Edu-K, u past de afspraken uit het convenant toe en u committeert zich hieraan.
  • Verwerkersovereenkomst → U maakt gebruik van de bij het privacyconvenant 3.0 behorende verwerkersovereenkomst.
  • Doelbinding → Met betrekking tot de koppelingsaanvraag aan Magister heeft uw bedrijf een legale relatie met de schoolorganisatie (en leerling). Ook is de doelbinding voor de data duidelijk geformuleerd.
  • Uw bedrijf staat ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel.

Scholen

Bent u een school en wilt u samenwerken met een leverancier die nog geen partner van Magister is? Dat kan, ons belangrijkste uitgangspunt is dat de koppeling juist, veilig en conform de geldende privacyrichtlijnen is. Laat uw leverancier via onderstaand contactformulier contact met ons leggen.

De reeds geaccrediteerde leveranciers die zijn aangesloten op ons partnerprogramma zijn voor scholen te vinden op de online serviceomgeving in de bibliotheek Magister Service > Bibliotheek > Documentatie > Koppelingen > ‘Toestemmingen met Magister API aan derden’.

Ja, ik heb interesse

Bent of wordt u een toekomstige partner van ons? Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op om verdere samenwerking, ons accreditatieproces en koppelmogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van de vorm van samenwerken ontvangt u van ons een partnervoorstel en bespreken we de verdere implementatie en alles wat daarbij komt kijken.
We kijken uit naar uw reactie!

Ja, ik heb interesse

Bent of wordt u een toekomstige partner van ons? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om verdere samenwerking, ons
accreditatieproces en koppelmogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van de vorm van samenwerken ontvangt u van ons een partnervoorstel en
bespreken we de verdere implementatie en alles wat daarbij komt kijken.
We kijken uit naar uw reactie!

Naar formulier