Magister.learn .

De omgeving waar leren écht persoonlijk wordt

Placeholder

Met Magister.learn introduceer je één digitale omgeving die leren in de hand werkt. Magister.learn helpt docenten om onderwijs feilloos te organiseren en de voortgang van leerlingen soepel te volgen. Leerlingen kunnen vanuit Magister.learn met één druk op de knop de leeractiviteiten binnen het vak starten. Aansluiten bij de individuele leerbehoefte van leerlingen was nog nooit zo eenvoudig.

Sluit aan bij de individuele leerbehoefte

Magister.learn is een geavanceerd digitaal leerplatform dat gebaseerd is op volwassen, bewezen technologie van itslearning. Met Magister.learn vindt het leren op één plek plaats.

Als docent zet je snel en intuïtief een leerlijn klaar op basis van het sjabloon van de lesmethode of op basis van jouw eigen ideeën. Je kunt bijvoorbeeld een zelf vormgegeven practicum of schrijfopdracht met het digitale lesboek makkelijk samen klaarzetten in Magister.learn. Zo maak je het ontwerpen en beheren van lessen een stuk eenvoudiger.

Jouw leerlingen werken vervolgens in een rustige, intuïtieve leeromgeving. Ze vinden in Magister.learn alles voor jouw vak en al hun andere vakken op één plek. En omdat het innovatieve leerplatform naadloos met Magister samenwerkt, kunnen alle resultaten direct worden teruggekoppeld. Daardoor hou je tijd en ruimte over om jouw leerlingen gericht te coachen.

Meer over Magister.learn
Ontdek wat Magister.learn allemaal te bieden heeft. Maak kennis met de mogelijkheden op het gebied van Managed Services, lesmethode-integratie en de diepgaande integratie met Magister. Lees ook de ervaring met Magister.learn van andere scholen.
Lees meer over Magister.learn

Voortdurend zicht op de voortgang

Met Magister.learn volg je eenvoudig de voortgang én álle activiteiten van leerlingen. Waar nodig kun je het aanbod gericht aanpassen en differentiëren, bijvoorbeeld door individuele leerlingen of groepjes leerlingen extra oefening en uitdaging te geven. Zo sluit je eenvoudig aan bij de ontwikkeling van de leerling en help je iedere leerling om het beste uit zichzelf te halen.

Alle voordelen in één oogopslag

Een Elektronische Leeromgeving moet dus modules hebben voor differentiatie op tempo en niveau, maar daarnaast ook voor coaching, planning en het liefst ook nog voor leerling portfolio’s. Magister.learn voldoet aan al deze criteria.

Stefan van Galen, docent wiskunde, het Strabrecht College
Lees hier hoe Stefan van Galen tot deze conclusie komt.

Direct een demo?

Wil je meer weten over Magister.learn? We praten je graag bij over de mogelijkheden. Vul het formulier in en vraag een demo aan!

Demo aanvragen