Magister voor onderwijsondersteunend personeel.

Dit zijn de applicatiebeheerders, de administratief medewerkers en de roostermakers die Magister gereed maken om onderwijs te kunnen geven. In welk lokaal hebben de leerling en de docent les? Hoe registeren docenten aan- en afwezigheid? Hoe kunnen docenten huiswerk opgeven? Hoe kunnen ouders doorgeven dat hun kind ziek is en niet komt? Magister ondersteunt onderwijsondersteunend personeel bij het beantwoorden van al deze vragen en meer.

Placeholder

Van Magister Desktop naar Web OOP 

Recent introduceerden we Magister Web OOP, een online omgeving voor onderwijsondersteunend personeel. Hiermee is de volledige Magister Suite beschikbaar in de cloud. Docenten, leerlingen en onderwijsondersteunend personeel werken samen in één enkele online omgeving. Dát is de dynamische kracht van Magister.  

Lees meer over Web OOP

Beheer Magister via uw mobiele telefoon

Voor het beheer van Magister hebben we nieuwe beheer interface ontwikkeld. U kunt de nieuwe interface al gebruiken bij roosterbeheer. Dankzij deze nieuwe interface kunt u Magister bovendien gaan beheren met een mobile device. 

Lees meer over roosterbeheer via de nieuwe interface

Kennisbank

In onze uitgebreide Kennisbank vindt u uitleg, handleidingen, video’s en andere zaken die u helpen om álles uit Magister te halen.

We ontwikkelen Magister voor en mét u

Magister kan inmiddels beschikken over een klantpanel van bijna tweehonderd heel uiteenlopende mensen die het leuk vinden om te praten over school, werk en de manier waarop ze Magister gebruiken. Wilt u ook deelnemen aan dit panel? Meld u dan vandaag nog aan. Uw input is heel welkom. Het kost u hooguit een uur per jaar.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken