Examens 2023.

Dit is de verzamelinformatiepagina over de examens VO/VAVO 2021-2022. Hier vindt u een overzicht van de wijzigingen in Magister m.b.t. de komende VO/VAVO examens 2021-2022. De meest recente wijziging(en) vindt u steeds bovenaan.

Placeholder

De link van deze pagina over de wijzigingen in Magister m.b.t. de examens VO/VAVO 2022-2023 kunt u eventueel doorsturen aan alle betrokkenen bij de coördinatie en uitvoering van de examens op uw school.

Een aangepast document plaatsen we op deze pagina achter een opvallende button met de specifieke naam van dat document. Het aangepaste document wordt óók geplaatst in de examenassistent als pdf én natuurlijk op Magister Service > Bibliotheek. 

Alles wijzigingen in één handig overzicht

Magister verzamelt alle informatie omtrent de examens op één handige pagina. Daar vindt u alle wijzigingen in Magister m.b.t. de komende VO/VAVO examens 2022-2023. De meest recente wijziging(en) vindt u steeds bovenaan.

Bezoek het Examenloket voor meer informatie

Heeft u vragen omtrent de examens? Dan verwijzen wij u graag naar het Examenloket. Scholen kunnen bij het Examenloket terecht voor vragen die betrekking hebben op de examens voortgezet onderwijs (zowel schoolexamen als centraal examen) en de rekentoets vo. Het Examenloket is een samenwerking van het ministerie van OCW, de Inspectie van het Onderwijs, het College voor Toetsen en Examens en de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Wilt u meer weten?

Neem contact op met uw Magister accountmanager of maak direct een afspraak.
We komen graag langs om te bekijken wat we voor uw school kunnen betekenen.

Afspraak maken