Support.

Werkt Magister niet zoals gewenst?
Dan helpen wij u graag verder.

Placeholder

Bent u docent, leerling of ouder?

Magister werkt niet zoals verwacht
Heeft u problemen met inloggen? Of werkt Magister niet zoals het zou moeten? Check eerst of er een storing is. Staat uw storing er niet bij? Neem dan direct contact op met de Magister-beheerder van uw eigen school. Uw Magister-beheerder kan uw probleem snel oplossen.

U bent uw wachtwoord kwijt
Wanneer u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u dat meestal zelf oplossen door bij het inloggen te kiezen voor een klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een mail met verdere instructies. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de Magister-beheerder van uw school.

Bent u Magister-beheerder?

Maak gebruik van Magister Service
Als beheerder heeft u toegang tot het uitgebreide Magister Service. Dit is een beveiligde serviceomgeving waar u zelf melding kunt doen en volgen.

Kennisbank

In onze uitgebreide Kennisbank vindt u uitleg, handleidingen, video’s en andere zaken die u helpen om álles uit Magister te halen.

TeamViewer

Heeft u ondersteuning nodig? Dan is het fijn als we live mee kunnen kijken op uw scherm. Hiervoor gebruiken we TeamViewer. Voordat u contact opneemt met de helpdesk kunt u TeamViewer starten. U krijgt dan een uniek ID. Met dat ID kunnen we direct meekijken. Zo kunnen we u nóg sneller en makkelijker helpen.

&nbsp