Gebruikerspanel.

Samen bouwen we aan verbeteringen!

Placeholder

Magister hecht veel waarde aan jouw stem en ervaring. Daarmee kunnen we onze functionaliteit en nieuwe ontwikkelingen goed afstemmen op de dagelijkse praktijk in het onderwijs.
Of je nu een applicatiebeheerder, zorgcoördinator, verzuimcoördinator, administratief medewerker, roostermaker, docent, mentor, of leerling of ouder bent, we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van het Magister Gebruikerspanel.

Wat doe je in het Gebruikerspanel?

Als deelnemer aan het gebruikerspanel test je ontwerpen, of vragen we jouw feedback op analyses en concepten of interviewen we je over je dagelijkse en maandelijkse werkzaamheden, tijdsbesteding en gebruik van Magister.
Dat kan zowel online als op locatie. Soms vragen we je een korte online vragenlijst in te vullen over je ervaringen. Je bent natuurlijk niet verplicht om mee te doen. Uiteraard ontvang je een attentie voor je deelname.

Waarom deelnemen aan het Magister Gebruikerspanel?

  1. Invloed op Functionaliteit
    Als lid van het Gebruikerspanel heb je de kans om actief mee te denken en mee te praten over de functionaliteiten van Magister. Jouw inbreng is van onschatbare waarde voor ons ontwikkelingsteam. Hoewel we geen maatwerk kunnen beloven, streven we ernaar om functies te creëren die het gebruik van Magister voor jou gemakkelijker, overzichtelijker en tijdsbesparender maken.
  2. Gebruikerstests en Feedback
    Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan gebruikerstests voor nieuwe ontwerpen. Dit stelt je in staat om direct invloed uit te oefenen op de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van Magister. Daarnaast kan je worden uitgenodigd voor interviews of gesprekken, zowel online als op locatie, om diepgaandere inzichten te delen.
  3. Flexibiliteit en Vrijblijvendheid
    We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom ben je nooit verplicht om deel te nemen aan activiteiten van het Gebruikerspanel. Jouw betrokkenheid is volledig vrijblijvend, en je kiest zelf wanneer je wilt deelnemen.

Hoe meld je je aan?

Ben je enthousiast geworden en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van Magister? Meld je dan direct vrijblijvend aan via het onderstaande formulier. Samen werken we aan een nog betere Magister-ervaring voor iedereen.

Dank voor je betrokkenheid en we kijken ernaar uit om samen met jou Magister te verbeteren!

Design sprints maken Magister steeds beter

Lees meer over design sprints van Magister in onze blogs ‘Actueel’.

Lees meer