Beheer roosterkoppeling.

Heb altijd en overal inzicht in de werking van de roosterkoppeling.

Placeholder

We leven in een digitale wereld, een wereld waarin anywhere anytime een steeds grotere rol gaat spelen. Dit betekent dat apparaten met webbrowsers steeds belangrijker worden. Daarom is het van belang dat we de weg die we al sinds jaren hebben ingezet, verder gaan doorzetten met de bouw en/of het beschikbaar maken van OOP-ondersteuning in web. Magister wordt in deze tijd steeds belangrijker om overal en altijd bij de hand te hebben zodat u in staat bent tot datgene waar u goed in bent: het onderwijs ondersteunen overal en op ieder moment wanneer dat nodig is.

Om als OOP’er overal snel en gemakkelijk gebruik te kunnen maken van functionaliteit, zijn we gestart met het nieuwe roosterkoppelingbeheerscherm. Beschikbaar via web en responsive gebouwd. Op deze manier is het voor u als ondersteuner/roostermaker mogelijk om altijd en overal inzicht te hebben in de werking van deze koppeling of even snel wat aan te passen of te controleren wanneer dit nodig is.

Spreekt een leerling of een docent u op de gang aan met een vraag over het ontbreken van een verwachte afspraak in het rooster? Dan kunt op dat moment al snel en eenvoudig met uw mobiele telefoon de logging van de koppeling raadplegen. Hierdoor bent u wellicht al in staat om e.e.a. te kunnen constateren en aan te geven dat u er zo snel mogelijk even naar zult kijken.

Maak direct kennis met
het roosterkoppelingbeheerscherm
Maakt u gebruik van de dynamische roosterkoppeling? Bezoek de nieuwe webapplicatie via deze link. Selecteer vervolgens uw onderwijsinstantie en maak vandaag nog gebruik van dit beheerscherm!

Samen verder ontwikkelen

Uw feedback op deze versie van de roosterschermbeheerkoppeling kan bepalen welke functionaliteit verder wordt opgepakt
Wat heeft ú als OOP’er nodig om altijd en overal op ieder apparaat alles te kunnen regelen? Zo werken we samen aan de visie: Optimale ondersteuning van het onderwijs op iedere plaats, ieder moment en ieder apparaat!

Lees ook het Magister Live verslag over de roosterschermbeheerkoppeling.
Sneller en eenvoudiger werken op ieder scherm: het nieuwe
roosterkoppelingbeheerscherm nu in uw broekzak
.

Meer weten?

Bezoek de nieuwe webapplicatie.

Bekijk het roosterkoppelingbeheerscherm